WIE WIJ ZIJN

Lokaal Hengelo is een lokale partij en is er voor alle Hengeloërs. We zijn niet links, midden of rechts en zijn er alleen om aan de behoeftes van de inwoners en ondernemers te voldoen. We hebben dan ook geen politieke ‘kleur’, maar alleen de kleur van Hengelo. Om deze lokale belangen te behartigen bouwen we onze standpunten samen op met de inwoners en ondernemers. Het zijn dan ook niet Lokaal Hengelo standpunten, maar standpunten van en voor Hengelo.

Daarom voelt iedereen zich thuis bij lokaal Hengelo. Lokaal Hengelo is onafhankelijk en een echte afspiegeling van de maatschappij in Hengelo. Wij zitten er niet voor het geld, de macht, landelijke belangen en ons ego. Degene die dit wel nastreven zijn bij Lokaal Hengelo niet welkom.

Betrouwbaar

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Transparant en eerlijk, zonder aannames of ongefundeerde meningen. We spelen niet op de man, maar zijn kritisch op de inhoud.

Betrokken

We geloven binnen Lokaal Hengelo in betrokkenheid: meedenken, meevoelen, meedoen. Dat geldt voor ons én voor de Hengelose inwoners. Het vergroten van die betrokkenheid voor iedereen is een groot goed voor ons. Als we allemaal meedoen hebben we een mooi leven in Hengelo.

Dichtbij

Wij zijn er om de politiek weer dichterbij en toegankelijk te maken voor alle inwoners en ondernemers van Hengelo. Daarom zijn we makkelijk benaderbaar, laten regelmatig ons gezicht zien en nemen iedereen serieus. We luisteren goed, gebruiken duidelijke taal, stellen ons maatschappelijk op, zien iedereen als gelijkwaardig en blijven onder alle omstandigheden fatsoenlijk.

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Henk Lammstraat 2
7556 HZ  Hengelo Ov.
Nederland

+31 (0) 6 511 600 09
KVK: 63863812

www.lokaal-hengelo.nl